Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. 

Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald’s, izé, mit tudom én, micsoda” működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van. 

A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy „ala hablil halwalab Coca-Cola?”, amire visszakérdeznek, hogy „jéghideg mit kérsz?” Vagyis veszélyben vagyunk. 

Németh Szilárdot egyébként arról kérdezték, hogy Fazekas Sándor miniszter kedden mégis miért beszélt arról egy  csepeli fórumon, hogy ha migránsokat telepítenek az országba, rovarokat kell ennünk. A miniszter ezt is a Soros-terv részének gyanítja. 

Németh Szilárd szerint Fazekas miniszter nem beszélt ilyesmiről. 

Amikor a Fidesz táplálkozásügyi alelnökét nyáron a menzareformról kérdezték, azt mondta: „A kedvencem egyébként a füstölt nyúljával - ez az oldalasnak egy része – készült pacal. És ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni, és szerintem egészséges is.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.