Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. 

Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald’s, izé, mit tudom én, micsoda” működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van. 

A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy „ala hablil halwalab Coca-Cola?”, amire visszakérdeznek, hogy „jéghideg mit kérsz?” Vagyis veszélyben vagyunk. 

Németh Szilárdot egyébként arról kérdezték, hogy Fazekas Sándor miniszter kedden mégis miért beszélt arról egy  csepeli fórumon, hogy ha migránsokat telepítenek az országba, rovarokat kell ennünk. A miniszter ezt is a Soros-terv részének gyanítja. 

Németh Szilárd szerint Fazekas miniszter nem beszélt ilyesmiről. 

Amikor a Fidesz táplálkozásügyi alelnökét nyáron a menzareformról kérdezték, azt mondta: „A kedvencem egyébként a füstölt nyúljával - ez az oldalasnak egy része – készült pacal. És ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni, és szerintem egészséges is.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.