Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha

2018 február 21., szerda 18:15
468

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. 

Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald’s, izé, mit tudom én, micsoda” működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van. 

A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy „ala hablil halwalab Coca-Cola?”, amire visszakérdeznek, hogy „jéghideg mit kérsz?” Vagyis veszélyben vagyunk. 

Németh Szilárdot egyébként arról kérdezték, hogy Fazekas Sándor miniszter kedden mégis miért beszélt arról egy  csepeli fórumon, hogy ha migránsokat telepítenek az országba, rovarokat kell ennünk. A miniszter ezt is a Soros-terv részének gyanítja. 

Németh Szilárd szerint Fazekas miniszter nem beszélt ilyesmiről. 

Amikor a Fidesz táplálkozásügyi alelnökét nyáron a menzareformról kérdezték, azt mondta: „A kedvencem egyébként a füstölt nyúljával - ez az oldalasnak egy része – készült pacal. És ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni, és szerintem egészséges is.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt