Pont egy olyan cég maradt egyedüliként versenyben az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciáért, amelynek vezetője szoros kapcsolatban van Andy Vajnával

Nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt, ki rádiózhat az egyetlen országos analóg kereskedelmi rádiós frekvencián. Ez az a frekvencia, amit 2016 novemberig használt a Simicska Lajoshoz köthető Class FM. A jelenleg csak online fogható Class FM-t működtető cég, az Advenio - már új tulajdonossal - elindult a pályázaton, de a 24.hu értesülése szerint kizárták. Mivel mindössze két pályázó volt, így a - hiánypótlás után - egyedüliként érvényesnek minősített pályázatot benyújtó Hold Reklám Kft. lehet a befutó, bár perek még bekavarhatnak a végeredménybe. 

A Hold Reklám ügyvezetője az a Bakai Mátyás, aki tavaly októberig a Radio Plus Kft. társügyvezetője volt, Andy Vajna kormánybiztos mellett. A Radio Plus Kft. működteti a ma már több mint 30 városban fogható, hálózatban működő Rádió 1-et. 

A 24.hu azt írja, hogy Bakai és Vajna máig üzleti kapcsolatban állnak egymással, mert a Hold Reklám Kft. helyi rádiói hálózatba kapcsolódva működnek a Rádió 1-el, azaz a Rádió 1 műsorait sugározzák.

A Hold Reklám az érdekeltségein keresztül Mészáros Lőrinchez tartozó MKB Banktól vett fel hitelt. Az új rádió neve POP FM lesz.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.