Serena Williams: Majdnem meghaltam, miután megszületett a lányom

ÉLET
2018 február 21., 12:47
comments 66
photo_camera Fotó: Mahmoud Khaled/Anadolu Agency

Serena Williams, a világ jelenleg legjobb női teniszezője arról írt, hogy

majdnem meghalt, miután lánya megszületett szeptemberben.

A 23-szoros, 36 éves Grand Slam-győztes a CNN oldalán írt erről. Lánya, Olympia sürgősségi császármetszéssel született, mert nála rengeteg komplikáció lépett fel, köztük tüdőembólia is, emiatt többször is megműtötték, és hat hétig feküdt kórházban.

Williamsnek az embólia miatt köhögési rohamai voltak, emiatt felszakadt a császármetszés utáni sebe, majd az ezt követő műtét alatt vérömlenyt találtak a hasában. Újabb operációra volt szüksége, hogy meggátolják a vérrögöknek a tüdőbe jutását.

Azóta ismét versenyez, a Fed Kupa februári fordulójában, párosban tért vissza. Külön megköszönte az őt kezelő kórház stábjának a munkáját, akik nélkül ma nem lenne itt.

És felhívja a figyelmet arra is, hogy az UNICEF adatai szerint évente 2,6 millió újszülött hal meg, és ennek nyolcvan százaléka megelőzhető lenne. (MTI/CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.