A hó miatt nem kelhetnek át a teherautók Horvátországba Letenyénél

közlekedés
2018 február 22., 08:11

A téli időjárás miatt a horvát hatóságok nem engedik be csütörtök reggeltől a kamionokat a letenyei magyar-horvát határátkelőn - közölte a police.hu.

Hófúvásban halad egy személyautó a 7-es úton a Zala megyei Kisrécse közelében 2018. február 22-én.
photo_camera Hófúvásban halad egy személyautó a 7-es úton a Zala megyei Kisrécse közelében 2018. február 22-én. Fotó: Varga György/MTI/MTVA

A horvát hatóságok a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárműveknek csütörtök reggel fél 8-tól tiltották meg a belépést Horvátország területére. Még bizonytalan, hogy a korlátozás mennyi ideig lesz érvényben.

A zalai rendőrök a kamionokat pihenőhelyekre terelik, a személygépkocsi-forgalom azonban továbbra is zavartalan a letenyei határátkelőkön. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.