Elődöntős Liu Shaolin Sándor 500 méteren

Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP

A gyorskorcsolyázó a negyeddöntőben nem rajtolt jól, de aztán az utolsó előtti körben előzött, és másodikként simán, tartalékolva továbbment. Az elődöntő 11:42-kor lesz, ezen a távon Liu Shaolin Sándor világbajnok. Nem lesz könnyű dolga, az elődöntőben ott lesz a kínai Vu Daj Dzsing, aki a negyeddöntőben hatalmas világcsúcsot ment és a kanadai Girard, aki 1000 méteren olimpia bajnok lett. 

Az öccse, Shaoang futamát kétszer visszalőtték, a harmadik rajt után a második helyen volt, amikor ütközött a kazah vetélytársával, Shaoang elvesztette a lendületét. Videózás után Shaoangot kizárták, ahogy 1500 és 1000 méteren is.

Volt még magyar induló, Keszler Anna nem jutott tovább az 1000 méteres negyeddöntőből, ötödik lett a futamában.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.