Liu Shaolin Sándor B-döntős 500 méteren

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Harmadik lett az elődöntőben a téli olimpia 500 méteres futamában Liu Shaolin Sándor, így B-döntős lett. 

Liu Shaolin Sándor az első rajtnál összeakadt a kanadai Girarddal, de nem zárták ki egyikőjüket sem, újraindították a futamot. Korcsolyajavítás után másodszor is elindultak, a negyeddöntőben világcsúcsot menő kínai Vu Daj Dzsing első helyen ment végig, Liu beragadt Girard mögött, megelőzni nem tudta. 

A B-döntő után Liu még a váltóban is ott lesz, az egykor kezdődő fináléban éremesélyes a magyar csapat.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.