Ötödik lett 500 méteren Liu Shaolin Sándor

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A döntőről lemaradt, a B-döntőt azért megnyerte Liu Shaolin Sándor az olimpia rövid pályás gyorskorcsolya 500 méteres számában. Ezzel ötödik lett. Az ezt követő A-döntő nagyon sima volt, nem zártak ki senkit, így Liu maradt ötödik. A magyar gyorskoris 1500 méteren is ötödik lett, 1000 méteren a döntőben kizárták. Egy órakor jön még a férfi váltó. A győztes a kínai Vu Ta-csing lett, a negyeddöntő után a döntőben is világcsúcsot ért el, ez volt a kínaiak első aranya Pjongcsangban. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.