Fazekas Sándor újra figyelmeztet: Meg kell védenünk a magyar embereket attól, hogy bogarakkal, tücskökkel, rovarokkal etessék őket

2018 február 23., péntek 13:49
259

Pénteken, azaz ma zajlott az a rovaripari konferencia, melyen „betekintést nyújtanak a rovarok felhasználhatóságára takarmányozási és élelmiszeripari vonatkozásban a magyar piacon az alábbi témákban: jogi szabályozás, rovartenyésztés, ipari felhasználhatóság, érzékszervi tényezők, fogyasztói fogadtatás, marketing stb." A rendezvény ideje alatt meg is lehet kóstolni a rovarokat, sőt, ami azt illeti, Szily László kollégánk már meg is kóstolta őket. A konferencia egyik előadója Kasza Gyula, a NÉBIH elnöki megbízottja volt - a NÉBIH pedig a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium egyik háttérintézménye.

Ez azért érdekes, mert a miniszter szerdán arról beszélt, a Soros-tervnek az is része, hogy rovarokat kell enni. Hogy ezt komolyan gondolta, kiderül abból is, hogy a Hír TV riporterének egy péntek délelőtti könyvbemutatón azt mondta, 

„Meg kell védenünk a magyar embereket attól, hogy bogarakkal, tücskökkel, rovarokkal etessék őket. Jelenleg ezeknek az étkezésben való felhasználása Magyarországon tilos, és hogyha bárhol, bárki ilyesmivel foglalkozik, próbálkozik,, akkor a hatóság teljes szigorával fogunk eljárni. A magyar étkezési szokásokkal ezek az elképzelések ellentétesek.”


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt