Fazekas Sándor újra figyelmeztet: Meg kell védenünk a magyar embereket attól, hogy bogarakkal, tücskökkel, rovarokkal etessék őket

Pénteken, azaz ma zajlott az a rovaripari konferencia, melyen „betekintést nyújtanak a rovarok felhasználhatóságára takarmányozási és élelmiszeripari vonatkozásban a magyar piacon az alábbi témákban: jogi szabályozás, rovartenyésztés, ipari felhasználhatóság, érzékszervi tényezők, fogyasztói fogadtatás, marketing stb." A rendezvény ideje alatt meg is lehet kóstolni a rovarokat, sőt, ami azt illeti, Szily László kollégánk már meg is kóstolta őket. A konferencia egyik előadója Kasza Gyula, a NÉBIH elnöki megbízottja volt - a NÉBIH pedig a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium egyik háttérintézménye.

Ez azért érdekes, mert a miniszter szerdán arról beszélt, a Soros-tervnek az is része, hogy rovarokat kell enni. Hogy ezt komolyan gondolta, kiderül abból is, hogy a Hír TV riporterének egy péntek délelőtti könyvbemutatón azt mondta, 

„Meg kell védenünk a magyar embereket attól, hogy bogarakkal, tücskökkel, rovarokkal etessék őket. Jelenleg ezeknek az étkezésben való felhasználása Magyarországon tilos, és hogyha bárhol, bárki ilyesmivel foglalkozik, próbálkozik,, akkor a hatóság teljes szigorával fogunk eljárni. A magyar étkezési szokásokkal ezek az elképzelések ellentétesek.”


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.