Rosszul emlékezett egyetlen számjegyre, meg akarta ölni magát

Szegény csincsiangi 28 éves férfi, akiről a kínai lapok mostanában írnak!

Az illető nagy lottózó volt világéletében, és egyik este arra lett figyelmes, hogy a kihúzott számok pont azok, amelyekre ő is fogadott! 5 millió jüan ütötte a markát, vélekedett - mint később kiderült, balgán.

Aznap este viszont még minden csodálatosnak tűnt. Elhívta az összes barátját és rokonát bulizni, mindent ő fizetett, elköltötte az összes megtakarítását és még adósságba is verte magát.

Bárcsak a másnaposság lett volna a legnagyobb gondja másnap reggel! 

Mert amikor fiókjából elővette a győztesnek hitt szelvényt, kiderült, hogy az egyik számjegyre rosszul emlékezett, és bizony nem nyert, egyetlen fikarcnyi kanyit sem.

Bánatában öngyilkos akart lenni. A barátnője ki is hívta a rendőröket, akik végül lebeszélték végzetes tervéről. (south china morning post)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.