Rosszul emlékezett egyetlen számjegyre, meg akarta ölni magát

külföld
2018 február 23., 07:24
comments 39

Szegény csincsiangi 28 éves férfi, akiről a kínai lapok mostanában írnak!

Az illető nagy lottózó volt világéletében, és egyik este arra lett figyelmes, hogy a kihúzott számok pont azok, amelyekre ő is fogadott! 5 millió jüan ütötte a markát, vélekedett - mint később kiderült, balgán.

Aznap este viszont még minden csodálatosnak tűnt. Elhívta az összes barátját és rokonát bulizni, mindent ő fizetett, elköltötte az összes megtakarítását és még adósságba is verte magát.

Bárcsak a másnaposság lett volna a legnagyobb gondja másnap reggel! 

Mert amikor fiókjából elővette a győztesnek hitt szelvényt, kiderült, hogy az egyik számjegyre rosszul emlékezett, és bizony nem nyert, egyetlen fikarcnyi kanyit sem.

Bánatában öngyilkos akart lenni. A barátnője ki is hívta a rendőröket, akik végül lebeszélték végzetes tervéről. (south china morning post)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.