Rosszul emlékezett egyetlen számjegyre, meg akarta ölni magát

Szegény csincsiangi 28 éves férfi, akiről a kínai lapok mostanában írnak!

Az illető nagy lottózó volt világéletében, és egyik este arra lett figyelmes, hogy a kihúzott számok pont azok, amelyekre ő is fogadott! 5 millió jüan ütötte a markát, vélekedett - mint később kiderült, balgán.

Aznap este viszont még minden csodálatosnak tűnt. Elhívta az összes barátját és rokonát bulizni, mindent ő fizetett, elköltötte az összes megtakarítását és még adósságba is verte magát.

Bárcsak a másnaposság lett volna a legnagyobb gondja másnap reggel! 

Mert amikor fiókjából elővette a győztesnek hitt szelvényt, kiderült, hogy az egyik számjegyre rosszul emlékezett, és bizony nem nyert, egyetlen fikarcnyi kanyit sem.

Bánatában öngyilkos akart lenni. A barátnője ki is hívta a rendőröket, akik végül lebeszélték végzetes tervéről. (south china morning post)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.