Tiborcz volt eliosos üzlettársa világít Felcsúton

gazdaság
2018 február 23., 05:24
comments 21

A Magyar Nemzet pénteki számában részletesen bemutatja a felcsúti közvilágítás korszerűsítésének történetét.

Ebből kiderül, hogy a különlegesen jelentős településen Hamar Endre cége, a Sistrade volt az önkormányzat tanácsadója a kétlépcsős felújításban, és ők üzemeltetik a helyi közvilágítást is.

Ez azért izgalmas hír, mert Hamar üzlettársa volt Tiborcz Istvánnak az Eliosban, és ugyanez a Sistrade adott tanácsokat azoknak az önkormányzatoknak, amelyek korábban az Eliostól vásároltak közlámpákat, és többek között ezen összeférhetetlenség miatt gyanít csalást az EU csalás elleni hivatala.

A Sistrade tehát nem csupán a kormányfő vejével, de a gyermekkori barátjával is tud üzleti megoldásokra jutni, amennyiben közpénzek elköltéséről van szó. (mno.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.