Tiborcz volt eliosos üzlettársa világít Felcsúton

A Magyar Nemzet pénteki számában részletesen bemutatja a felcsúti közvilágítás korszerűsítésének történetét.

Ebből kiderül, hogy a különlegesen jelentős településen Hamar Endre cége, a Sistrade volt az önkormányzat tanácsadója a kétlépcsős felújításban, és ők üzemeltetik a helyi közvilágítást is. 

Ez azért izgalmas hír, mert Hamar üzlettársa volt Tiborcz Istvánnak az Eliosban, és ugyanez a Sistrade adott tanácsokat azoknak az önkormányzatoknak, amelyek korábban az Eliostól vásároltak közlámpákat, és többek között ezen összeférhetetlenség miatt gyanít csalást az EU csalás elleni hivatala.

A Sistrade tehát nem csupán a kormányfő vejével, de a gyermekkori barátjával is tud üzleti megoldásokra jutni, amennyiben közpénzek elköltéséről van szó. (mno.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.