Tóth Ivett műkorcsolyázó a 23. helyen végzett az olimpián

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tóth Ivett a 23. helyen végzett női műkorcsolyában a téli olimpián.

Ő az a sportoló, aki rövid programját az AC/DC zenéjére mutatta be, nagy lelkesedést kiváltva ezzel a rock- és sportbarát közösségek közös halmazában, szerte a világon.

Most a hosszabb kűrt mutatta be, ezúttal Bizet Carmen című operájára korcsolyázott.

A Nemzeti Sportnak azt mondta a verseny után, hogy a következő célja a gimnázium befejezése, de azt sem zárta ki, hogy elindul a pekingi olimpián is. (nso.hu)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.