Helyre kellett igazítania az LMP-s Hadházyt minden alap nélkül mocskoló köztévének

Tbg
2018 február 24., szombat 10:43

A közszolgálati médiának már alig nevezhető MTVA-nak helyre kell igazítania azt a napokon át a kormányzatközeli magáncégek kezében lévő médiákkal együtt nyomott hazugságot, miszerint at LMP politikusa rendszeresen tanácskozást folytatna Simicska Ádámmal, Simicska Lajos fiával a Jobbikkal történő együttműködésről.

„2018. január 19. napján a https://www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/19/origo-alakul-a-simicska-hadhazy-romanc/ internetes címen megtalálható „Origó: alakul a Simicska-Hadházy románc” című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Hadházy Ákos rendszeresen egyeztet Simicska Ádámmal az LMP és Jobbik együttműködéséről egy, az LMP egyik irodájához közeli étteremben.”

Titkos találkozók persze mindig vannak, csakhogy erről a történetről az elejétől fogva lehetett mindent kétséget kizáróan tudni, hogy színtista hazugság, mivel a az MTVA által is megfuttatott cikkekben, „leleplező” anyagokban egy teljesen nyilvános eseményt próbáltak titkos találkozónak beállítani.

A kamu sztori napokon át újra és újra felbukkant a Híradóban, az Origón, a Riposton és azokban a médiákban, ahol lekapcsolták a villanyt, és felkapcsolták a sötétséget.