Helyre kellett igazítania az LMP-s Hadházyt minden alap nélkül mocskoló köztévének

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A közszolgálati médiának már alig nevezhető MTVA-nak helyre kell igazítania azt a napokon át a kormányzatközeli magáncégek kezében lévő médiákkal együtt nyomott hazugságot, miszerint at LMP politikusa rendszeresen tanácskozást folytatna Simicska Ádámmal, Simicska Lajos fiával a Jobbikkal történő együttműködésről.

„2018. január 19. napján a https://www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/19/origo-alakul-a-simicska-hadhazy-romanc/ internetes címen megtalálható „Origó: alakul a Simicska-Hadházy románc” című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Hadházy Ákos rendszeresen egyeztet Simicska Ádámmal az LMP és Jobbik együttműködéséről egy, az LMP egyik irodájához közeli étteremben.”

Titkos találkozók persze mindig vannak, csakhogy erről a történetről az elejétől fogva lehetett mindent kétséget kizáróan tudni, hogy színtista hazugság, mivel a az MTVA által is megfuttatott cikkekben, „leleplező” anyagokban egy teljesen nyilvános eseményt próbáltak titkos találkozónak beállítani.

A kamu sztori napokon át újra és újra felbukkant a Híradóban, az Origón, a Riposton és azokban a médiákban, ahol lekapcsolták a villanyt, és felkapcsolták a sötétséget.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.