Kálló Dániel: Már egy ellentétes vélemény is támadásnak minősül

Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét néhány hete meghívták az Echo TV-be. Ő úgy tudta, hogy beszélgetni fognak vele, de Velkovics Vilmos inkább mondatelemzésből leckéztette. Nem világos, miért, de a felvételt azóta mindenhonnan igyekeznek letörölni. Még a mi videónkat is letiltatták, mert szerepeltek benne részletek belőle. 

A Diákparlament a 'Ne menj suliba' akció után újabb tüntetést szervezett február 23-ára, itt beszélgettünk Kálló Dániellel.

A tüntetést a Facebookon élőben közvetítettük. Szöveges riportunkat ide kattintva olvashatod el, a tüntetésről készült legjobb képeket pedig itt nézheted meg

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.