Kálló Dániel: Már egy ellentétes vélemény is támadásnak minősül

oktatás
2018 február 24., 05:05
comments 121

Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét néhány hete meghívták az Echo TV-be. Ő úgy tudta, hogy beszélgetni fognak vele, de Velkovics Vilmos inkább mondatelemzésből leckéztette. Nem világos, miért, de a felvételt azóta mindenhonnan igyekeznek letörölni. Még a mi videónkat is letiltatták, mert szerepeltek benne részletek belőle.

A Diákparlament a 'Ne menj suliba' akció után újabb tüntetést szervezett február 23-ára, itt beszélgettünk Kálló Dániellel.

link Forrás

A tüntetést a Facebookon élőben közvetítettük. Szöveges riportunkat ide kattintva olvashatod el, a tüntetésről készült legjobb képeket pedig itt nézheted meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.