Ma ugyanolyan jó döntést kell hoznia Orbán Viktornak, mint Mészáros Lőrincnek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ma, február 24-én ünnepli születésnapját Mészáros Lőrinc, Magyarország legdinamikusabban gazdagodó vállalkozója, Felcsút polgármestere a miniszterelnök barátja.

Mi innen, a békaperspektívából üzenünk jó egészséget és hosszú életet a Mészáros úrnak, hiszen gazdagodásában nagy mértékben közrejátszik, hogy a magyar és az EU adófizetői lelkesen bízzák rá adóforintjaikat. 

A most 52 éves Mészáros Lőrinc az elmúlt évek alatt bebizonyította, hogy egy adóforintból kettőt, majd hármat, végül 120 milliárdot is tud csinálni – egyszerűen van érzéke az üzlethez.

Ugyanakkor gondban lehet barátja, Orbán Viktor, akinek csak néhány százezer forintos megtakarítása van szemben Mészáros százmilliárdjával. Korábban egy alapos cikkben foglaltuk össze, micsoda veszélyek leselkednek az olyan kapcsolatokra, amelyekben az egyik elkezd veszettül jól keresni:

„Elég egy nagyon hétköznapi példára gondolni: Mészáros tavaly decemberben, az Echo Tv megvásárlása után beszélt arról, hogy karácsonykor Orbán Viktorral is megajándékozzák egymást, hiszen barátok. Képzeljük el, hogy milyen könnyen félrecsúszhat ez: Orbán Viktor vesz egy jobb bort régi barátjának, míg a nem kellően körültekintő Mészáros egy borászattal készül meglepetésként. Egy ilyen helyzetben kódolva van a kellemetlen szájíz. ” 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.