Hétfőtől újra nyílik a csecsemőosztály a sátoraljaújhelyi kórházban

A sátoraljaújhelyi Erzsébet kórház igazgatója a Zemplén TV-ben jelentette be, hogy hétfőn máris újra kinyitják a csecsemő- és gyermekosztályt.

Pénteken jelentették be, hogy nem maradt orvos az osztályon, ezért a betegeket Miskolcon lehet csak ellátni.

Szombaton a kórház egyik dolgozója lemigránsozta az osztályról távozó utolsó orvost, akinek kiesése miatt zárni kellett az osztályt.

Vasárnap viszont kiderült, hogy került egy orvos az osztályra, és öt másik más osztályokról besegít majd. A kórház vezetője a távozóról azt mondta, hogy családi okok miatt nem tudta tovább vállalni a munkát:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.