Hétfőtől újra nyílik a csecsemőosztály a sátoraljaújhelyi kórházban

Egészségügy
2018 február 25., 18:24
comments 121

A sátoraljaújhelyi Erzsébet kórház igazgatója a Zemplén TV-ben jelentette be, hogy hétfőn máris újra kinyitják a csecsemő- és gyermekosztályt.

Pénteken jelentették be, hogy nem maradt orvos az osztályon, ezért a betegeket Miskolcon lehet csak ellátni.

Szombaton a kórház egyik dolgozója lemigránsozta az osztályról távozó utolsó orvost, akinek kiesése miatt zárni kellett az osztályt.

Vasárnap viszont kiderült, hogy került egy orvos az osztályra, és öt másik más osztályokról besegít majd. A kórház vezetője a távozóról azt mondta, hogy családi okok miatt nem tudta tovább vállalni a munkát:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt