Hétfőtől újra nyílik a csecsemőosztály a sátoraljaújhelyi kórházban

Egészségügy
2018 február 25., 18:24
comments 120

A sátoraljaújhelyi Erzsébet kórház igazgatója a Zemplén TV-ben jelentette be, hogy hétfőn máris újra kinyitják a csecsemő- és gyermekosztályt.

Pénteken jelentették be, hogy nem maradt orvos az osztályon, ezért a betegeket Miskolcon lehet csak ellátni.

Szombaton a kórház egyik dolgozója lemigránsozta az osztályról távozó utolsó orvost, akinek kiesése miatt zárni kellett az osztályt.

Vasárnap viszont kiderült, hogy került egy orvos az osztályra, és öt másik más osztályokról besegít majd. A kórház vezetője a távozóról azt mondta, hogy családi okok miatt nem tudta tovább vállalni a munkát:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.