Ivanka Trump mögé beültették az észak-koreai katonai titkosszolgálat volt főnökét

Vasárnap tartották a téli olimpia záróünnepségét a dél-koreai Pjongcsangban. Az ünnepségnek volt egy pillanata, amikor a koreai-félsziget térképét országhatárok nélkül ábrázolták a stadion közepén.

Az ünnepség VIP-szektorában foglalt helyet többek között Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya. Mögé mögé ültették az észak-koreai delegációt vezető Kim Jongcsolt, aki a diktatúra katonai titkosszolgálatának nyugalmazott vezetője. 

Ivanka Trump fehér kabátban hosszú hajjal, jobbra mögötte a kucsmás ember az északi kémfőnök.Fotó: Atsushi Taketazu/The Yomiuri Shimbun

Az amerikai delegáció egyik magas rangú tagja közölte, hogy semmilyen kapcsolatfelvétel sem történt Ivanka Trump és Jongcsol között.

A megnyitó ünnepségen Mike Pence amerikai alelnököt ültették Kim Dzsongun északi diktátor nővére mellé. Ők se beszélgettek egymással. 

Az észak-koreai kormány közben kifejezte igényét, hogy közvetlenül tárgyalnának az amerikai kormánnyal a feszültség enyhítéséről. (ABC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.