Ivanka Trump mögé beültették az észak-koreai katonai titkosszolgálat volt főnökét

külföld
2018 február 25., 17:48
comments 43

Vasárnap tartották a téli olimpia záróünnepségét a dél-koreai Pjongcsangban. Az ünnepségnek volt egy pillanata, amikor a koreai-félsziget térképét országhatárok nélkül ábrázolták a stadion közepén.

Az ünnepség VIP-szektorában foglalt helyet többek között Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya. Mögé mögé ültették az észak-koreai delegációt vezető Kim Jongcsolt, aki a diktatúra katonai titkosszolgálatának nyugalmazott vezetője. 

photo_camera Ivanka Trump fehér kabátban hosszú hajjal, jobbra mögötte a kucsmás ember az északi kémfőnök. Fotó: Atsushi Taketazu/The Yomiuri Shimbun

Az amerikai delegáció egyik magas rangú tagja közölte, hogy semmilyen kapcsolatfelvétel sem történt Ivanka Trump és Jongcsol között.

A megnyitó ünnepségen Mike Pence amerikai alelnököt ültették Kim Dzsongun északi diktátor nővére mellé. Ők se beszélgettek egymással. 

Az észak-koreai kormány közben kifejezte igényét, hogy közvetlenül tárgyalnának az amerikai kormánnyal a feszültség enyhítéséről. (ABC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt