Luxusfeleség lesz a TV2 volt tulajdonosából

2018 február 26., hétfő 15:45
126

Hamarosan jön a Viasat3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality következő évada. Az első évad hat gazdag magyar nőről szólt, akik leginkább a férjüknek köszönhetik, hogy kimagasló színvonalon élhetnek (a műsorról itt olvashat bővebben). A második évadban új szereplő csatlakozik a feleségekhez,

a TV2 volt tulajdonosa, Yvonne Dederick.

Dederick 2015-ig volt a társtulajodnosa és a vezérigazgatója a csatornának, egészen addig, amíg el nem adták Andy Vajnának. Azóta egy tehetséggondozó és egy társkereső céget visz. Azt mondta már korábban is felkérték, hogy szerepeljen a műsorban.

“Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem” - mondta a Blikknek. (Kreatív, Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt