Luxusfeleség lesz a TV2 volt tulajdonosából

tévé
2018 február 26., 15:45
comments 126

Hamarosan jön a Viasat3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality következő évada. Az első évad hat gazdag magyar nőről szólt, akik leginkább a férjüknek köszönhetik, hogy kimagasló színvonalon élhetnek (a műsorról itt olvashat bővebben). A második évadban új szereplő csatlakozik a feleségekhez,

a TV2 volt tulajdonosa, Yvonne Dederick.

Dederick 2015-ig volt a társtulajodnosa és a vezérigazgatója a csatornának, egészen addig, amíg el nem adták Andy Vajnának. Azóta egy tehetséggondozó és egy társkereső céget visz. Azt mondta már korábban is felkérték, hogy szerepeljen a műsorban.

“Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem” - mondta a Blikknek. (Kreatív, Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.