444 jó hely Budapesten

szolgálati közlemény
2018 február 27., 19:29

Több mint 4 éve indítottuk el a 444-et, és most megint van egy jó ötletünk. Ennyi idő alatt Budapest nagyon sokat változott: sokkal több helyen lehet jót enni, jót inni, lényegesen erősebb a kulturális kínálat, jobbak a sportolási lehetőségek, gazdagabb a boltok kínálata. Ami viszont nem változott, hogy továbbra sincs olyan kalauz, ami segítene biztosan eligazodni ezen a Budapesten. Ezért most csinálunk egyet.

A 444-en eddig alapvetően közéleti témákkal foglalkoztunk, de azért néha jutott időnk egyebekre is. Amikor nyílt egy jó kínai étterem, mi írtunk róla először, rendszeresen összegyűjtjük a legjobb hétvégi programokat, és a reakció az ilyen témájú próbálkozásainkra csak megerősített minket abban, hogy érdemes lenne ezekkel alaposabban foglalkozni. Úgy, ahogy a 444-et is írjuk: függetlenül, szórakoztatóan és megbízhatóan.

link Forrás

2017 júliusában a Google innovációs pályázatának győzteseként kezdtük el építeni a saját - szép magyar kifejezéssel - crowdfunding-platformunkat, aminek segítségével olvasóink dönthetik el, hogy újságíróink ötletei közül melyiket hajlandók pénzzel támogatni - és persze azt is, hogy melyiket nem.

Most már el tudjuk indítani az első projektet, és az első támogatható ötletünk a

444 jó hely Budapesten

Amennyiben március 29-ig legalább 1000 olvasónk úgy gondolja, hogy ez egy támogatandó ötlet, augusztusban kiadjuk a 444 jó hely Budapesten című könyvet, telis-tele a szerintünk jó éttermekkel, boltokkal, galériákkal, kirándulóhelyekkel, gyerekprogramokkal, szórakozóhelyekkel. Így fog kinézni:

444 jo hely Palvin1

Mellé pedig elindítjuk kéthetenkénti hírlevelünket, amely nagyjából ugyanezekben a témákban írja majd meg, hogy éppen mit érdemes csinálni, hova érdemes menni Budapesten. 

Ennek, tehát a könyvnek és a 2018 végéig szóló hírlevél-előfizetésnek az ára

3490 forint.

Ide kattintva tudhatsz meg még többet a könyvről és a hírlevélről, sőt, az utóbbiból kérhetsz egy tiszteletpéldányt is.

Támogatod?

Fizethetsz bankkártyával vagy akár Paypallal is, de a számládról csak akkor vonjuk le az összeget, ha március 29-ig legalább 1000-en támogatják az ötletünket. Aki pedig úgy gondolja, hogy ezen túl is szeretné támogatni a 444 szerkesztőségét, és van rá

50 000 forintja,

annak a könyv és a hírlevél mellé egy meghívót is küldünk egy vacsorára, ahol a 444 szerzői majd személyesen is köszönetet mondanak a nagylelkűségért. 

Kérdésed van? A

jo@444.hu

címen mindenre válaszolunk.