Békemenettel válaszol a Békemenetre a Kétfarkú Kutya Párt

POLITIKA
2018 február 27., 5:31
comments 374

Annak örömére, hogy lesz Békemenet, mi is szervezünk aznapra egyet. Magyország legyen a Két Békemenet országa!” - jelentette be az MKKP a Facebookon, miután hétfőn Bayer Zsolt 4 év után újra összehívta az eredeti Békemenetet március 15-re, mert a Fidesz hódmezővásárhelyi veresége után úgy érezte gáz van, és meg kell mutatniuk, hogy vannak páran.

A facebookos esemény szerint az MKKP Békemenete a Blaha Lujza térről indul.

photo_camera Fotó: Mohai Balázs

A Kétfarkú Kutya Párt tavaly áprilisban már szervezett egy saját Békemenetet, amikor megpróbáltak szórakoztatóbbak lenni a CÖF-nél. Ez idén az eredeti vonulók mellett még komolyabb kihívást állít a viccpárt elé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt