A Fidelitas ökle besajtótájékoztatta magát a tuti parlamenti helyre

POLITIKA
2018 február 28., 20:40
comments 172
Böröcz László, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatót tart a kormánypárt ifjúsági társszervezetének új plakátkampányáról a belvárosi Erzsébet téren 2017. április 27-én
photo_camera Böröcz László, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatót tart a kormánypárt ifjúsági társszervezetének új plakátkampányáról a belvárosi Erzsébet téren 2017. április 27-én Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI/MTVA

Nyilvános a Fidesz teljes országos listája az elsőtől a 279. helyig. Az első tíz helyet már lehetett ismerni:

1. Orbán Viktor
2. Semjén Zsolt
3. Kövér László
4. Novák Katalin
5. Varga Mihály
6. Gulyás Gergely
7. Kubatov Gábor
8. Németh Szilárd
9. Balog Zoltán
10. Harrach Péter

De a mezőny többi részében is bőven maradtak érdekességek:

például, hogy Böröcz László, a Fidelitas elnöke biztos befutó, 16. helyen van. Éppen egy hellyel Farkas Flórián előtt.

Böröcz ismertebb húzásai közé tartozik, amikor 2015-ben előállt a provokátorfigyelővel, aztán csak nehezen sikerült kihevernie, hogy a testvére öt trafikot is nyert, az utóbbi hónapokban pedig egyenesen a párt ökle volt, és nagyjából olyan szerepet vitt, mint az MSZP-kormány idején virslivel tüntető Szijjártó Péter.

link Forrás

Böröcz László megmutatta: vissza fogjuk még sírni Kósa Lajos sajtótájékoztatóit - írtuk, de akkor még nem sejtettük, hogy ilyen produkciókat hétről hétre napirend előtt a Tisztelt Házban is láthatunk majd:

link Forrás

Nagy pillanatai közé tartozik az is, amikor Simicska Lajos legendás irodája előtt tartott sajtótájékoztatót, elfelejtve, hogy néhány évvel korábban fideszes miniszterek jártak-keltek itt rendszeresen.

link Forrás

Legutóbb pedig plakátkiállítást tartott:

link Forrás

Irány az országgyűlés!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.