Ismét őrizetbe vették Czeglédy Csabát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Czeglédy Csaba.Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI/MTVA

Egy nappal azután, hogy szabadlábra került, ismét őrizetbe vették Czeglédy Csabát. A hvg.hu és a Hír TV is arról számolt be, hogy a politikust péntek este már a NAV nyomozói várták szombathelyi lakásánál. 

Czeglédyt azzal gyanúsítják, hogy több mint 6 milliárd forint adót és járulékot csalt el bűnszervezetben, üzletszerűen, amikor diákmunkások közvetítésével foglalkozott. Czeglédy csütörtökön nyolc hónap előzetes letartóztatás után szabadlábra került, miután független jelöltként elindult a választáson, támogatói pedig össze is gyűjtötték a szükséges aláírásokat, ezért megillette a menteli jog - péntek reggel viszont Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte a mentelmi jogának felfüggesztését, délután pedig meg is szavazta ezt az Nemzeti Választási Bizottság.

Este már a nyomozók a lakásánál várták, a hvg.hu szerint ugyanakkor egy korábbi gyanúval összefüggő bűncselekményre hivatkozva vitték vissza a szegedi börtönbe.

Csütörtök este a Hír TV Egyenesen című műsorában szerepelt:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.