Mindenki nyugodjon meg, Bayer Zsolt szerint vége a pániknak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"A pániknak vége, térjünk észhez" - adta ki a napi parancsot Bayer Zsolt, a magyar jobboldal szellemi vezére a Magyar Időkben. Legaktuálisabb helyzetelemzésében elismeri, hogy a hétvégi hódmezővásárhelyi vereség után "az első 24 órában összevissza beszéltünk". A zavarra jellemző volt, hogy Bencsik András, aki az elmúlt év javát sorosozással töltötte, zavarában azt javasolta, hogy abba kéne hagyni a sorosozást - hogy aztán másnap sorosozással hidessen új békemenetet.

Bayer viszont az elmúlt öt napban arra jutott, hogy "a vásárhelyi fiaskó" nem változtatta meg hirtelen a világpolitikát és az európai helyzetet. Ezért utasításba adta "a média embereinek", vagyis "leginkább" önmaguknak, hogy térjenek észhez, és próbálják végre ugyanazt mondani. Szerintem egyszerű lesz, mindössze egy ötbetűs, a duplázások miatt valójában csak három különböző hangból álló, oda-vissza ugyanúgy kiolvasható - palindrom - szót kell észben tartaniuk a következő bő egy hónapban. Update 9:26: utánanéztem, és ilyen ötbetűs palindromból 150-nél is több van a nyelvünkben, remélem nem adtam megoldhatatlan feladatot szegény kormánypártiaknak :-(


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.