Egyik nap iskolásnak minősítik a sorosozást, a másik nap már sorosozással hirdetik a Békemenetet

Jelentős felfordulást okozott a Fidesz holdudvarában a hódmezővásárhelyi vereség, a zavar napjainak legfontosabb dokumentuma pedig a hétfő esti Sajtóklub lett.

Itt hangzott el Bencsik András Demokrata-főszerkesztő, Békemenet-szervező azonnal legendássá váló mondata:

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek, ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

És ugyanebben a műsorban hirdették meg, hogy Békemenet lesz március 15-én.

A viharos napokban azóta zavarbaejtően össze-vissza vezényeltek a sorosozás karmesterei: előbb eltűntek a Soros-témázások a kormányzati dililapokból, aztán amikor az ATV, a Magyar Nemzet és az Index is erről kezdtek írni, akkor látványosan visszakapcsoltak.

A csúcspont egyértelműen az volt, amikor a Magyar Idők felháborodva kérte ki magának, hogy őket aztán senki ne vádolja azzal, hogy nem sorosoznak, 

mert igenis sorosoznak!

Szerdán aztán már a Fidesz sem kifejezetten a pozitív kampányra és a gazdasági eredmények bemutatására koncentrált a legújabb videóban:

A kormány is újra rákapcsolt:

Németh Szilárd pedig újra bebizonyította, hogy nála ez a legfőbb politika, és iskolás csúfolódásba fullasztott egy nemzetbiztonsági ülést.

Az elszabadult hajókörhinta pedig akkor harapott végleg a saját farkába, amikor megjelent a Békemenet CÖF-ös promóvideója azzal a szöveggel, hogy

Soros emberei bevándorlóországgá tennék Magyarországot, ezért most újra ki kell állnunk hazánkért.

Vagyis két nap kellett, hogy a Fidesz környékén visszataláljanak az ideológiailag helyes útra a véletlenül kicsúszott, a kelleténél kicsit őszintébbre sikerült értékelés helyett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.