A 444 olvasói ezt írnák a Békemenet molinójára

játék
2018 február 28., 20:44
comments 193
link Forrás

Hétfőn kiderült, hogy az 508 millió forint közpénzzel kitömött CÖF-CÖKA a hódmezővásárhelyi fideszes vereség után megkapta az engedélyt, hogy március 15-én megtartsa a hetedik Békemenetet.

link Forrás

Az alkalomból felkértük a kedves olvasókat, hogy adjanak tippet Bayer Zsoltéknak, hogy mit írjanak a hatalmas molinóra, ami mögött majd vonul a békehadtest. Olyan sokan írtak, mintha minden egyes békemenetelő megtanulta volna kezelni a Paintet, amit ezúton is köszönünk, de név szerint senkit sem tudnának kiemelni. Beszéljenek a műalkotások saját magukért.

photo_camera Fotó: Picasa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.