Segítsd a Békemenet szervezőit, és találj ki nekik egy új szlogent!

Játék
2018 február 26., 16:10

„Békement kell! Itt az idő! Legyen újra Békemenet Magyarországért!” – írta januárban Stefka István, az 1982-ben a kommunista belügy által kitüntetett fideszes véleményvezér.

Ma kiderült, hogy a félmilliárd forint közpénzzel kitömött CÖF-CÖKA, ami eddig hat Békemenetet szervezett (a legutolsót 2014-es parlamenti választás előtt), megkapta az engedélyt a kormánytól, ugyanis a hódmezővásárhelyi fideszes vereségtől zabos Bayer Zsolt bejelentette, hogy március 15-én megtartják a hetedik Békemenetet.

Ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, hogy a választás előtti erődemonstrációnak szánt menet vélhetően most is egy hatalmas molinó mögött fog haladni. Ezúttal viszont valószínűleg nem az „Aki agresszív fél. Mi nem félünk.”, „Nem maradunk adósok – Egy a haza” vagy „Nem leszünk gyarmat” felirat lesz rajta. Hogy mi, az rejtély, mindenesetre lehet szavazni, vajon mit találnak ki a fiúk.

Mi lesz a Békemenet molinóján? Írj rá valami hülyeséget, és fogd rá a Sorosra!
photo_camera Mi lesz a Békemenet molinóján? Írj rá valami hülyeséget, és fogd rá a Sorosra! Fotó: Internet

Akinek még jobb ötlete van, az írja rá a fenti képre, és nyugodtan küldje el a megirom@444.hu-ra „Békemenet” tárggyal!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.