Putyin: Ha egy dolgot változtathatnék meg a múltban, az a Szovjetunió felbomlása lenne

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Alexei Druzhinin/Sputnik

Ha visszamehetne az időben, és megváltoztathatna egy dolgot Oroszország történetében, akkor a Szovjetunió 1991-es felbomlását akadályozná meg.

Ezt Vlagyimir Putyin mondta pénteken egy kalinyingrádi fórumon, ahol a közönség tagjai kérdéseket tehettek fel neki.

A Szovjetunió felbomlását Putyin 2005-ben már az évszázad legnagyobb geopolitikai katasztrófájának nevezte.

A mostani fórumon elmondta azt is, hogy azért a jelenben szeret inkább élni. „Az őseim parasztok voltak, én pedig államfő vagyok” - magyarázta. Azt is elmondta, nem szeretne a jövőbe látni, és ha valaki felajánlaná, hogy megmondja neki, mi lesz vele tíz év múlva, elutasítaná azt.

Csütörtökön Putyin arról beszélt, Oroszország legyőzhetetlen rakétát fejleszett. Két hét múlva pedig elnökválasztást tartanak. (ABC, RT)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.