Sikerült a kampányt egy tökéletes fotóba megkomponálni

Egy fideszes jelölt kampányfotóján ott van minden, amiről szól a kampány. Orbán egykori kedvence, Czunyiné Bertalan Judit, aki a jelek szerint nem élt a miniszterelnök bizalmával, mert a Fidesz listáján most már csak a 92. helyet kapta meg. De egyéniben még kapott egy utolsó esélyt. Teszi, amit az összes fideszes jelölt, megjelenik, körülnéz, avat. És közben kiposztolta ezt a képet:

Fotó: Czunyiné Bertalan Judit/Facebook

Amin minden csodálatos: a magyar konyhát is fenyegető migráció, amit a kissé slendirán módon kipofozott, frissen festett ajtókeretbe szúrt rajzszöggel felerősített, avatásra váró nemzetiszínű szalag tart vissza. És mindez természetesen egy óvodában, ahol a politikusoknak egyébként semmi keresnivalója nincs. 

A 17 milliós óvodai korszerűsítés uniós pénzből valósult meg, a melegítőkonyha mellett kinti pancsolót alakítottak ki a gyerekeknek. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.