Sikerült a kampányt egy tökéletes fotóba megkomponálni

POLITIKA
2018 március 02., 09:24

Egy fideszes jelölt kampányfotóján ott van minden, amiről szól a kampány. Orbán egykori kedvence, Czunyiné Bertalan Judit, aki a jelek szerint nem élt a miniszterelnök bizalmával, mert a Fidesz listáján most már csak a 92. helyet kapta meg. De egyéniben még kapott egy utolsó esélyt. Teszi, amit az összes fideszes jelölt, megjelenik, körülnéz, avat. És közben kiposztolta ezt a képet:

photo_camera Fotó: Czunyiné Bertalan Judit/Facebook

Amin minden csodálatos: a magyar konyhát is fenyegető migráció, amit a kissé slendirán módon kipofozott, frissen festett ajtókeretbe szúrt rajzszöggel felerősített, avatásra váró nemzetiszínű szalag tart vissza. És mindez természetesen egy óvodában, ahol a politikusoknak egyébként semmi keresnivalója nincs.

A 17 milliós óvodai korszerűsítés uniós pénzből valósult meg, a melegítőkonyha mellett kinti pancsolót alakítottak ki a gyerekeknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.