Tejet ad a zuglói fideszes jelölt a támogatóinak

POLITIKA
2018 március 02., 13:38

Ugyan a Fidesz már leadta mind a 106 egyéni jelöltjének a szükséges aláírásokat, és ezeket mind hitelesítették is, az aláírások gyűjtésével a párt nem állt meg.

Így Zuglóban is lehet még támogatni Jelen Tamás indulását is, akinek standjánál tejet is osztanak, fejenként 2 litert lehet vinni, számolt be olvasónk:

JelenTamás standjánál van tej.
photo_camera JelenTamás standjánál van tej. Fotó: Olvasónk.

A flakonokon ott van a jelölt neve is:

link Forrás

A fideszes (és KDNP-s) jelöltek az idei kampányban előszeretettel osztanak élelmiszereket, Rétvári Bence államtitkár például burgonyát, Bajkai István pedig tojást is tejet is osztott már.

Jelen Tamás egyébként szolgáltatási pontot is üzemeltet:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.