Az EBESZ épp keresi megfigyelőit az április 8-i választásokra

Az Európai Biztonsági és Együttműködési szervezet, ami már a 2014-es parlamenti választás idején is küldött egy megfigyelőcsoportot Magyarországra, újra megfigyelőket toboroz.

A szervezet weboldalán összesen 27 posztot hirdettek meg, köztük adminisztratív pozíciókat és takarítói állást, de keresnek 2-2 regionális megfigyelőt Debrecenbe, Miskolcra, Pécsre, Győrbe és Szegedre is.

Az EBESZ-misszió megfigyeli a választást és az azt megelőző kampányt, majd jelentést készít, amiben előadja megállapításait arról, mennyire volt tiszta, demokratikus és arányos a választás.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.