Az EBESZ épp keresi megfigyelőit az április 8-i választásokra

Az Európai Biztonsági és Együttműködési szervezet, ami már a 2014-es parlamenti választás idején is küldött egy megfigyelőcsoportot Magyarországra, újra megfigyelőket toboroz.

A szervezet weboldalán összesen 27 posztot hirdettek meg, köztük adminisztratív pozíciókat és takarítói állást, de keresnek 2-2 regionális megfigyelőt Debrecenbe, Miskolcra, Pécsre, Győrbe és Szegedre is.

Az EBESZ-misszió megfigyeli a választást és az azt megelőző kampányt, majd jelentést készít, amiben előadja megállapításait arról, mennyire volt tiszta, demokratikus és arányos a választás.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.