Trump diétázik, hamburgerről salátára váltott

életmód
2018 március 03., 07:38

A Bloomberg forrásai szerint Donald Trump elnök komoly diétába fogott, orvosa ugyanis azt tanácsolta neki, hogy adjon le pár kilót, ha egészségesen szeretne élni. Az elnök eddig a hamburgert szerette leginkább, ebédre gyakran két mekis BigMacet, két halas burgert és egy nagy csokis milkshake-et is elfogyasztott. Most salátákon és levesen él, vissza kell ugyanis fognia a vörös hús és a zsír fogyasztását.

A Bloomberg forrásai szerint az elnök mát két hete egyáltalán nem is evett hamburgert.

Orvosa arra is kérte Trumpot, aki a legutóbbi fizikai felmérésén majdnem az elhízott kategóriába esett a súlya és a magassága alapján, hogy eddzen is, de nem tudni, hogy az elnök megfogadta-e ezt a tanácsot, korábban ugyanis Trumphoz közeli források alapján arról írtak az amerikai lapok, hogy a politikus azt hiszi, hogy a testmozgás csak közelebb hozza a halált, szerinte ugyanis az ember olyan, mint egy elem: ha több energiát használ, hamarabb lemerül.

Minden esetre, az elnök egyelőre kedvelni látszik a diétát, egyedül a szalonnáról nem tud lemondani, minden héten egyszer bacont eszik reggelire. (Bloomberg)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.