Trump diétázik, hamburgerről salátára váltott

életmód
2018 március 3., 7:38
comments 108

A Bloomberg forrásai szerint Donald Trump elnök komoly diétába fogott, orvosa ugyanis azt tanácsolta neki, hogy adjon le pár kilót, ha egészségesen szeretne élni. Az elnök eddig a hamburgert szerette leginkább, ebédre gyakran két mekis BigMacet, két halas burgert és egy nagy csokis milkshake-et is elfogyasztott. Most salátákon és levesen él, vissza kell ugyanis fognia a vörös hús és a zsír fogyasztását.

A Bloomberg forrásai szerint az elnök mát két hete egyáltalán nem is evett hamburgert.

Orvosa arra is kérte Trumpot, aki a legutóbbi fizikai felmérésén majdnem az elhízott kategóriába esett a súlya és a magassága alapján, hogy eddzen is, de nem tudni, hogy az elnök megfogadta-e ezt a tanácsot, korábban ugyanis Trumphoz közeli források alapján arról írtak az amerikai lapok, hogy a politikus azt hiszi, hogy a testmozgás csak közelebb hozza a halált, szerinte ugyanis az ember olyan, mint egy elem: ha több energiát használ, hamarabb lemerül.

Minden esetre, az elnök egyelőre kedvelni látszik a diétát, egyedül a szalonnáról nem tud lemondani, minden héten egyszer bacont eszik reggelire. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt