Segíts Elizabeth-nek megtalálni álmai foglalkozását!

2018 március 4., vasárnap 19:45
31

Több mint három (majnem négy) év után visszatér a Roham, agresszív fantasztikus magazin. Valójában egyébként művészeti-irodalmi folyóirat, amely 2005 óta létezik, és jelenget meg valamilyen periódussal, ahogy az alkotók ideje, anyagi lehetősége, satöbbije kiadja. „Most nőttek meg akkorára a gyerekek, hogy megint van egy kis időnk” – ezzel a mondattal magyarázza Korchma Zsombor főszerkesztő a visszatérést.

Sosity Beáta rajza a téli olimpia magyar sztárjáról.

A brutális képregények, felkavaró kollázsok, kegyetlen versek, prózák, miegyebek alkotógárdája kábé szokásos: a grafikai meghatározók Stark Attila és Szöllősi Géza, Korchma Zsombor főszerkesztőt pedig Bánki Ákos, Tick Péter és Varga Illés támogatja. A körülbelül kéttucatnyi közreműködő között ott találjuk a magyar underground két sokdanos mesterét: drMáriás Bélát és Barcs Miklóst (Flash zenekar).

Március 16-án a korábban megszokott formában, egy újabb (negyedik) Roham Trash Fesztiválon mutatják be az új számot. A Gödörben lesz: koncertek, performanszok, dizsi, italozás. Barcs Miklós a Magyar Hóhérszövetség képviseletében láncfűrésszel kísérli meg tisztábbá varázsolni a közéletet. Madam X-otic Dolly Rambo, Szintiboy, Alpáré, kitűnő széklábak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt