Segíts Elizabeth-nek megtalálni álmai foglalkozását!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Több mint három (majnem négy) év után visszatér a Roham, agresszív fantasztikus magazin. Valójában egyébként művészeti-irodalmi folyóirat, amely 2005 óta létezik, és jelenget meg valamilyen periódussal, ahogy az alkotók ideje, anyagi lehetősége, satöbbije kiadja. „Most nőttek meg akkorára a gyerekek, hogy megint van egy kis időnk” – ezzel a mondattal magyarázza Korchma Zsombor főszerkesztő a visszatérést.

Sosity Beáta rajza a téli olimpia magyar sztárjáról.

A brutális képregények, felkavaró kollázsok, kegyetlen versek, prózák, miegyebek alkotógárdája kábé szokásos: a grafikai meghatározók Stark Attila és Szöllősi Géza, Korchma Zsombor főszerkesztőt pedig Bánki Ákos, Tick Péter és Varga Illés támogatja. A körülbelül kéttucatnyi közreműködő között ott találjuk a magyar underground két sokdanos mesterét: drMáriás Bélát és Barcs Miklóst (Flash zenekar).

Március 16-án a korábban megszokott formában, egy újabb (negyedik) Roham Trash Fesztiválon mutatják be az új számot. A Gödörben lesz: koncertek, performanszok, dizsi, italozás. Barcs Miklós a Magyar Hóhérszövetség képviseletében láncfűrésszel kísérli meg tisztábbá varázsolni a közéletet. Madam X-otic Dolly Rambo, Szintiboy, Alpáré, kitűnő széklábak.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.