Vajna Tímea együtt „bulizik” Andy-vel, és még új ruhát is vett magának

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Február elején Vajna Tímea azzal röpítette magát a címlapok tetejére, hogy elkezdett célozgatni arra, hogy Andy Vajna már egy másik nővel van.

Egy idő után elengedtük már az újabb és újabb kis célzásokat, úgyhogy nem is tudom, hol tartanak most a találgatások. Mindenesetre a Blikk szerencsés „olvasóriportere” lekapta őket Los Angelesben egy Oscar-előpartin.

Vajna Tímea valamilyen Oscar-rendezvényen, a Testről és lélekről plakátja és a magyar címer előttFotó: Instagram/Vajna Tímea

„Andy láthatóan nagyon bensőségesen viselkedett Timivel, többször megölelték egymást” 

- tudósított az a bizonyos olvasóriporter.

Vajna Tímea másik nagy dobása az év kommentje volt, amiben leírta: nincs pénze új ruhára

Miután a fél ország kiméltatlankodta magát rajta, hogy miket írogat a közpénzek milliárdjait szivattyúzó kormánybiztos felesége, Hollywoodban már olyan új ruhát villantott, ami a 24.hu szakértő becslése szerint kábé egymillióba kerül.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Őszintén remélem, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy minden fasza.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.