Vajna Tímea együtt „bulizik” Andy-vel, és még új ruhát is vett magának

bulvár
2018 március 04., 21:12
comments 162

Február elején Vajna Tímea azzal röpítette magát a címlapok tetejére, hogy elkezdett célozgatni arra, hogy Andy Vajna már egy másik nővel van.

Egy idő után elengedtük már az újabb és újabb kis célzásokat, úgyhogy nem is tudom, hol tartanak most a találgatások. Mindenesetre a Blikk szerencsés „olvasóriportere” lekapta őket Los Angelesben egy Oscar-előpartin.

Vajna Tímea valamilyen Oscar-rendezvényen, a Testről és lélekről plakátja és a magyar címer előtt
photo_camera Vajna Tímea valamilyen Oscar-rendezvényen, a Testről és lélekről plakátja és a magyar címer előtt Fotó: Instagram/Vajna Tímea

„Andy láthatóan nagyon bensőségesen viselkedett Timivel, többször megölelték egymást” 

- tudósított az a bizonyos olvasóriporter.

Vajna Tímea másik nagy dobása az év kommentje volt, amiben leírta: nincs pénze új ruhára

Miután a fél ország kiméltatlankodta magát rajta, hogy miket írogat a közpénzek milliárdjait szivattyúzó kormánybiztos felesége, Hollywoodban már olyan új ruhát villantott, ami a 24.hu szakértő becslése szerint kábé egymillióba kerül.

photo_camera Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Őszintén remélem, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy minden fasza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.