Vajna Tímea szerint Andy kísérője több mint egy titkárnő

A szombati Story-gálán egy titokzatos nő tűnt fel Andy Vajna mellett, akiről csak annyit lehetett tudni, hogy nem Vajna Tímea. Szombat este Vajna Tímea még csak passzív-agresszív tapsoló-lájkoló emojikkal kommentálta, hogy férje, Andy Vajna a Story Gálára egy másik nővel (Ágival, a titkárnővel) ment. 👏👍 Ma már részletesen kommentálta az ügyet Instagramon.

Timike akkor már nem is fogsz gyereket szülni ?” – kérdezte egy követője, amire azt felelte, hogy „hát nem”, majd hozzátette:

Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről

Andy és a rejtélyes kísérő nem bújkáltak a gálán:

Elképzelhető, hogy ez az Ági talán az az Ági, aki ezen a 2016-os képen mosolyogva pózol Vajnáékkal a lépcsőn:

Tímeában nincsen harag, Andy boldogsága a legfontosabb. Habár kis ellentmondást érez, hiszen szerinte eddig az egész ország ellenezte a kapcsolatukat, annak ellenére, hogy ő mindig igyekezett jótékonykodni. 

A gála után Tímea arról is posztolt Instastoryban, hogy a rosszkedvét cukorral kezeli: 

Nemrég pedig egy régebbi képet töltött fel, amiben azt sejteti, hogy nagy szüksége lenne most a támogató lelkitárs-cicáira:

Andy Vajna és Palácsik Tímea 2013-ban kötöttek házasságot. Tímea 2016-ban megnyitotta fánkozóját, aminek megnyitóján mi is ott jártunk. Nagyjából egy évvel később bejelentette, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét. Nem kisebb tervekkel indult neki az útnak, minthogy amerikai állampolgárságot szerezzen. Andy itthon maradt, de a kapcsolat nem szakadt meg, boldog minglikként éltek, emlékezzünk csak vissza Andy felejthetetlen 73. születésnapi bulijára.

Az utóbbi időben azonban az látszott, hogy nincsenek egészen sínen a dolgok. Először kiderült, hogy Tímeának nincs pénze új ruhára, nem sokkal később pedig ellopta egy másik nő síelős képét. Az is gyanús, hogy a Velvet kérdésére Andy Vajna elmondta, visszadobta felesége első kisfilmjének forgatókönyvét, és hogy „nem tudja, hogyan alakulnak a dolgai” külföldön.