Ilyen egy születésnapi buli a NER csúcsán

Andy Vajna augusztus elsején betöltötte a hetvenhármat, Vajna Tímea születésnapi bulit rendezett neki. Nem sokan vehetnek részt egy ilyen zártkörű bulin, de Vajna Tímea Instagramon elég sok részletet megosztott belőle.

  • Szemetesben érkezett az ajándék, 
  • Danny Blue százdollárosokat varázsolt elő az ünnepelt zsebéből, 
  • végül Geszti Péter szórakoztatta a vendégsereget. 

Micsoda felejthetetlen nap! Túl ritka ahhoz, hogy huszonnégy óra múlva eltűnjön vagy csak darabokra széthullva lehessen megtalálni, ezért itt van egyben.

73 jobb mint a 72, 6 perc 4 másodperc, rendezte Vajna Tímea

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.