Ellopta Frances McDormand Oscar-szobrát, szétpózolta, szétcsajozta vele magát, lebukott, lecsukták

ÉLET
2018 március 05., 19:56

Vasárnap este Los Angelesben letartóztatták Terry Bryantet, akiről egyelőre nem tudni, hogyan jutott be az Oscar hivalatos afterpartyjára, a Governor's Ball-ra, de ha már ott volt, megfújta Frances McDormand szobrát, szanaszétszelfizte és pózolta magát vele, és már távozni készült, amikor Alex Berliner sztárfotós és csapata kiszúrta, feltartóztatta, és megfosztotta a zsákmánytól. A férfi ezek után megpróbált elvegyülni a bulitömegben, de ekkor már kereste a személyzet:

link Forrás

Az nem világos, hogy Bryant hogyan tudott lecsapni a szoborra, de aztán McDormand kérésére a férfit végül a biztonságiak elengedték. A rendőrség nem volt ennyire vajszívű, letartóztatták a férfit, aki láthatóan nem akart titkot csinálni abból, hogy szerzett egy Oscart, sőt már csajozáshoz is bevetette a szobrot:

link Forrás

McDormand állítólag nagyon boldog volt a visszaszerzett szoborral, és egy dupla sajtburgerrel öblítette le az izgalmakat. A Fargo után a Három Óriásplakát Ebbing Határában című film főszerepéért vihette haza második szobrát. Ő mondta a 2018-as gála legerősebb beszédét is. (Variety)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.