Rossz ajtón szállt fel három külföldi a trolira, a sofőr előrerendelte, majd jól otthagyta őket az utcán

Egy utas számolt be róla az RTL Híradónak, hogy múlt szombaton három színesbőrű külföldi szállt fel a hátsó ajtón - másokkal együtt - a 70-es trolibuszra. Hétvégén azonban csak az első ajtón lehet felszállni a trolira, ezt pedig a sofőr szóvá is tette.

Többször is lejátszott egy magyar nyelvű tájékoztató szöveget, ezt azonban a külföldiek nem értették. Az utas szerint a sofőrnek csak a külföldiekkel volt problémája, a többi szabálytalan utassal nem. Végül az egyik utas elmagyarázta a három külföldinek, hogy előre kellene menniük megmutatni a jegyüket. Ők ezt tudomásul vették, és mivel a busz tele volt, leszálltak és a járdán kezdtek előre gyalogolni az első ajtóhoz.

Eközben azonban a sofőr becsukta az ajtókat, és elindult, hiába kiabáltak neki a külföldiek. Később kiderült, hogy a három férfi táskái a buszon maradtak. Ezekkel végül egy nő szállt le a következő megállónál, és sétált vissza hozzájuk. Amikor pedig egy másik utas kérdőre vonta a sofőrt, ő azt mondta, hogy ez nem az ő felelőssége.

A Híradó megkereste a BKV-t, ahol elismerték a történteket, és közölték, hogy sajnálják. Hozzátették, hogy a sofőr nem tudta, hogy a táskák ott maradtak, így ebben vétlen, abban viszont hibázott, hogy nem várta meg az utasokat, emiatt figyelmeztették.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.