Rossz ajtón szállt fel három külföldi a trolira, a sofőr előrerendelte, majd jól otthagyta őket az utcán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy utas számolt be róla az RTL Híradónak, hogy múlt szombaton három színesbőrű külföldi szállt fel a hátsó ajtón - másokkal együtt - a 70-es trolibuszra. Hétvégén azonban csak az első ajtón lehet felszállni a trolira, ezt pedig a sofőr szóvá is tette.

Többször is lejátszott egy magyar nyelvű tájékoztató szöveget, ezt azonban a külföldiek nem értették. Az utas szerint a sofőrnek csak a külföldiekkel volt problémája, a többi szabálytalan utassal nem. Végül az egyik utas elmagyarázta a három külföldinek, hogy előre kellene menniük megmutatni a jegyüket. Ők ezt tudomásul vették, és mivel a busz tele volt, leszálltak és a járdán kezdtek előre gyalogolni az első ajtóhoz.

Eközben azonban a sofőr becsukta az ajtókat, és elindult, hiába kiabáltak neki a külföldiek. Később kiderült, hogy a három férfi táskái a buszon maradtak. Ezekkel végül egy nő szállt le a következő megállónál, és sétált vissza hozzájuk. Amikor pedig egy másik utas kérdőre vonta a sofőrt, ő azt mondta, hogy ez nem az ő felelőssége.

A Híradó megkereste a BKV-t, ahol elismerték a történteket, és közölték, hogy sajnálják. Hozzátették, hogy a sofőr nem tudta, hogy a táskák ott maradtak, így ebben vétlen, abban viszont hibázott, hogy nem várta meg az utasokat, emiatt figyelmeztették.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.