A hódmezővásárhelyi újság eltüntette Tiborcz és Lázár közös bálozós fotóit

Hódmezővásárhelyen minden évben megtartják az Orvosbált, amin a szegedi, makói és hódmezővásárhelyi elit vesz részt, köztük rendszeres vendégnek számít Lázár János és a felesége is. A helyi sajtó mindig beszámol a bálról, a Promenád nevű lap pedig gyakran galériákat is közöl.

A 2017-es bálról készült képek azonban most nyomtalanul eltűntek az internetről.

A 2017-es báli fotókon szerepelt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, rajta kívül azonban azon a bálon megjelent Orbán Ráhel és Tiborcz István is.

A Lázár és Tiborcz közötti kapcsolattal az utóbbi időben azért foglalkozott részletesen a magyar sajtó, mert az akkor még Lázár-vezette Hódmezővásárhely volt az a város, amelyik először szerződött az Eliosszal a közvilágítás korszerűsítésére. Ez azért fontos, mert később az Elios az itt szerzett referenciával tudott tarolni a többi pályázaton.

Lázár korábban azt mondta, Tiborczcal együtt találták ki a hódmezővásárhelyi projekt részleteit, és azért az Eliost választotta a város, mert akkoriban ez az egy cég foglalkozott ilyesmivel. Ez egyébként nem igaz, más vállalkozás is volt már 2010 előtt is, ami tudott közvilágítást korszerűsíteni Magyarországon.

Mióta az Eliosról szóló OLAF-jelentés megjelent, Lázár és Tiborcz egészen biztosan egyeztettek, ezt fotók bizonyítják. Azt viszont, hogy a 2017-es báli fényképeknek miért kellett lekerülniük az internetről, egyelőre nem tudni. A 24.hu megkérdezte a Promenád szerkesztőségét, hogy miért vették le a galériát, de még nem kaptak választ. (24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.