Orbán Viktor nőnap alkalmából lement a Parlament konyhájába

Március 8. van, nemzetközi nőnap. Orbán Viktor miniszterelnök sem feledkezett meg erről, leszámolt az irodájában 11 szál nárciszt,

és lement a Parlament konyhájába,

felköszönteni az ott dolgozókat. Meg is köszönte nekik, hogy hozzájárulnak az Orbán-rendszer fenntartásához:

„Maguk segítenek nekem a legtöbbet. Ha nem kapok enni, akkor éhen halok, úgyhogy köszönöm az egész éves jóltartást”

- mondta a kormányfő, aki véletlenül elárulta azt is, hogy a március 8-án feltöltött videó valószínűleg március 7-én délután készült, ugyanis arról is beszélt a konyhásokkal, hogy aznap borsólevest és rántott gombát kapott. Tehát hacsak Orbán nem borsólevest és rántott gombát eszik reggelire, a videónak ebéd után kellett készülnie.

A nemzetközi nőnap igazi üzenetét persze nem Orbán, hanem az egyik konyhás fogalmazta meg: mikor Orbán megkérdezte, van-e rá valami panasz, az egyik válasz az volt, hogy

„ritkán jön”.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.