Orbán Viktor nőnap alkalmából lement a Parlament konyhájába

POLITIKA
2018 március 08., 07:31

Március 8. van, nemzetközi nőnap. Orbán Viktor miniszterelnök sem feledkezett meg erről, leszámolt az irodájában 11 szál nárciszt,

és lement a Parlament konyhájába,

felköszönteni az ott dolgozókat. Meg is köszönte nekik, hogy hozzájárulnak az Orbán-rendszer fenntartásához:

„Maguk segítenek nekem a legtöbbet. Ha nem kapok enni, akkor éhen halok, úgyhogy köszönöm az egész éves jóltartást”

- mondta a kormányfő, aki véletlenül elárulta azt is, hogy a március 8-án feltöltött videó valószínűleg március 7-én délután készült, ugyanis arról is beszélt a konyhásokkal, hogy aznap borsólevest és rántott gombát kapott. Tehát hacsak Orbán nem borsólevest és rántott gombát eszik reggelire, a videónak ebéd után kellett készülnie.

link Forrás

A nemzetközi nőnap igazi üzenetét persze nem Orbán, hanem az egyik konyhás fogalmazta meg: mikor Orbán megkérdezte, van-e rá valami panasz, az egyik válasz az volt, hogy

„ritkán jön”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.