Orbán Viktor nőnap alkalmából lement a Parlament konyhájába

Március 8. van, nemzetközi nőnap. Orbán Viktor miniszterelnök sem feledkezett meg erről, leszámolt az irodájában 11 szál nárciszt,

és lement a Parlament konyhájába,

felköszönteni az ott dolgozókat. Meg is köszönte nekik, hogy hozzájárulnak az Orbán-rendszer fenntartásához:

„Maguk segítenek nekem a legtöbbet. Ha nem kapok enni, akkor éhen halok, úgyhogy köszönöm az egész éves jóltartást”

- mondta a kormányfő, aki véletlenül elárulta azt is, hogy a március 8-án feltöltött videó valószínűleg március 7-én délután készült, ugyanis arról is beszélt a konyhásokkal, hogy aznap borsólevest és rántott gombát kapott. Tehát hacsak Orbán nem borsólevest és rántott gombát eszik reggelire, a videónak ebéd után kellett készülnie.

A nemzetközi nőnap igazi üzenetét persze nem Orbán, hanem az egyik konyhás fogalmazta meg: mikor Orbán megkérdezte, van-e rá valami panasz, az egyik válasz az volt, hogy

„ritkán jön”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.