Friderikusz feladta a rádiózást

Média
2018 március 09., 14:38

Ennyi volt, alig kezdte el, már be is fejezte a műsorvezetést a Music FM-en Friderikusz Sándor. Január 21-én jelenkezett először a Simicska Lajoshoz tartozó rádióban, a vasárnap délelőtt volt az övé. A 24.hu híre szerint ennek vége, újra zene lesz a csatornán ebben a sávban. „A Music FM teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatáshoz, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud”.

Friderikusz 2016 márciusban jelentette be, hogy minden kapcsolatot megszakít a TV2-vel, mert 

„egy televíziós műsorkészítő, ha integer személyiség, nem tekinthet el attól a közegtől, amelyben a produktuma helyet kap, nem legitimálhat a jelenlétével olyan törekvéseket és magatartásokat, amelyeket mélységesen megvet és elítél.”

Aztán szakított az ATV-vel is 2016 májusban. Fél évvel később pedig olyan interjút adott az Indexnek, ami után egészen biztosan nem fog visszamenni a TV2-höz, de az ATV-hez sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.