Végre kiderülhet, hogy Hegedűs Zsuzsa mire számolt el 2,5 millió forint reprezentációs költséget

politika
2018 március 9., 7:24
comments 121
  • Hegedűs Zsuzsa 2010 óta miniszterelnöki megbízott, a "a társadalmi felzárkóztatásról és a társadalmi konfliktusok kezeléséről" ad tanácsokat Orbán Viktornak.
  • A Direkt36 tavaéy szeptember elején írta meg, hogy Hegedűs egymaga többet költött reprezentációs kiadásokra, mint a többi 14 miniszterelnöki megbízott együttvéve. Átlagosan havi 136 ezer forintot, 2015 október óta összesen 2,5 milliót számolt el a Miniszterelnöki Kabinetirodával.
  • Hogy mire nem tudni. 2016-ban úgy költött másfél milliót éttermekben, hogy az MTI szerint abban az évben egyetlen sajtótájékoztatót sem tartott.

A Demokratikus Koalíció pert indított a közérdekű adatokért, miután hiába kérték Hegedűs Zsuzsa reprezentációs költségeinek tételes elszámolását a Miniszterelnöki Kabinetirodától. A Hvg.hu szerint

első fokon nyert a DK, az ítélet szerint a kabinetirodának az összes számla másolatát ki kell adnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt