A 8 legjobb belső kémfotó abból a vadászkastélyból, ami NEM Lázár Jánosé

MŰVÉSZET
2018 március 10., 17:10
comments 675

A Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldalra nemrég került ki egy remek fotóválogatás. Na nem a képek minősége miatt remek, hanem a témájuk pikáns: állítólag annak a Hódmezővásárhely közelében található batidai vadászkastélynak a belsejében készültek, ami nem Lázár Jánosé, hanem Lázár János volt tanácsadójáé és Lázár János családtagjainak földjei között fekszik, Lázár János vadászterületének szomszédságában.

Az építkezés közben készült fotók közül kiválogattam a kedvenceimet:

1. Csongrád megye valaha volt legnagyobb konyhai szagelszívója:


link Forrás

A szagelszívó alatti munkafelület mérete lehetővé teszi, hogy azon úgy is simán fel lehessen dolgozni egy szarvast, ha közben ott hortyog az azt elejtő kormánytag is, miközben a puskacipleő inasa az e célra szolgáló mélyedésben várakozik..

2. “Zöldes árnyalatú garnélarákfélék és kagylók dicsőítik a Nemzeti Együttműködés rendszerét” tematikájú ólomüveg felülvilágító ablak

link Forrás

Az ólomüveg ablak látszólag összevissza mintázatát állítólag úgy konstruálták meg, hogy az őszi napéjegyenlőség idején a

Jó napot, fiatalok!

feliratot rajzolja ki a nappali-trónterem padlójára!

3.) Dél-Magyarország leghosszabb márvánnyal borított futófolyosója

link Forrás

Valamivel fenn is kell tartani azt a legendásan nagy munkabírást.

4. A tulajdonos dinasztia nagyjainak leendő szoborcsarnoka, előkészített szoborfülkékkel:

link Forrás

A szoborfülke egyébként az úgynevezett Nagy Fidesz-Labirintus integráns része, ami kiválóan alkalmas lesz paintballozással vagy lézerharccal színesített kormányülések megtartására is.

link Forrás

5. Drón-akadálypálya és takarítószemélyzetszívató a Trónterem aranyszínű csillárja fölötti térben

link Forrás

A Trónterem más szögből így néz ki:

link Forrás

Jól látható, micsoda sportéletre készülnek a kastély gazdái, a terem közepén ugyanis egyelőre a futófolyosón felállítható gátakat tárolják.

6. Akkora kandalló, hogy abban meg lehetne sütni nyárson egy Svédországból idehelikopterezett igazi jávorszarvast is

link Forrás

Az arányok érzékeltetése végett itt egy távlatosabb fotó ugyanarról:

link Forrás

Ha végül mégsem kandalló, hanem szoborfülke lenne belőle, itt ideálisan kiállítható Párkányi Raab Péter állítólag már faragás alatt álló új szobra, a "Lázár János és Semjén Zsolt puszta kézzel meghunyászkodásra késztetnek egy afrikai vízilovat a zöldhatáron" című kompozíció.

7. Az úgynevezett "parancsnoki híd"

link Forrás

A Főnök innen tervezheti meg a következő lépést, amiben nagy segítségére lehet, ha a statisztikai régió legrondább egyedi nyílászáróján keresztül kitekint a sürgő-forgó hajtókra és egyéb szolgálókra. Elgondolkodtató, hogy a hevenyészett asztalon a Millenium Falcon tervrajza látható.

8. Megfelelő méretű szauna nagykutyák és a szarvasaik számára

link Forrás

Ebben egyszerre elfér hat kabinettag vagy három kabinettag és három rénszarvas.

Ezek voltak a kedvenceim, levezetésnek pedig nézegessetek külső képeket az épületekről, mindenkinek jó vadászatot kívánok!

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.