Megtaláltuk a legélethűbb, egyben legijesztőbb Orbán Viktor-fejet rajzolni képes magyar politikust, Tállai András kihívóját

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Választott magyar politikus olyan dermesztően fotorealisztikus miniszterelnök-ábrázolást még nem rittyentett, mint Dombi Norbert. 

Az ügyes kezű Veszprém megyei fideszes önkormányzati képviselő kommentben mesélte el, hogy a festővászonra először ceruzával rajzolta fel a kontúrokat, majd ecsettel vitte fel rá a grafitport.

Bár Orbán Viktor nem tette ki a az fb-oldalára, de egy privát - itt ezért nem közölhető fb-posztból tudjuk, hogy Dombi nem hiába publikálta a művét március 8-án, a Várparlotára kampányolni érkező Orbán Viktor ugyanis másnap megkapta a képet ajándékba.

Most már csak egy kérdés maradt: Dombi ezzel a rajzával képes volt-e überelni Tállai András Orbán Viktornak ajándékozott Orbán Viktor + Puskás Öcsi kettősportréját, amit viszont nem maga Tállai alkotott, hanem egy nyugdíjas?

Dönts!

A rajzra  qwer qwer nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, örök hálánk érte!

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.