Megtaláltuk a legélethűbb, egyben legijesztőbb Orbán Viktor-fejet rajzolni képes magyar politikust, Tállai András kihívóját

Választott magyar politikus olyan dermesztően fotorealisztikus miniszterelnök-ábrázolást még nem rittyentett, mint Dombi Norbert. 

Az ügyes kezű Veszprém megyei fideszes önkormányzati képviselő kommentben mesélte el, hogy a festővászonra először ceruzával rajzolta fel a kontúrokat, majd ecsettel vitte fel rá a grafitport.

Bár Orbán Viktor nem tette ki a az fb-oldalára, de egy privát - itt ezért nem közölhető fb-posztból tudjuk, hogy Dombi nem hiába publikálta a művét március 8-án, a Várparlotára kampányolni érkező Orbán Viktor ugyanis másnap megkapta a képet ajándékba.

Most már csak egy kérdés maradt: Dombi ezzel a rajzával képes volt-e überelni Tállai András Orbán Viktornak ajándékozott Orbán Viktor + Puskás Öcsi kettősportréját, amit viszont nem maga Tállai alkotott, hanem egy nyugdíjas?

Dönts!

A rajzra  qwer qwer nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, örök hálánk érte!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.