Az Együtt, az MSZP-P és az LMP is kivonult a Matolcsy család 400 milliós luxusvillája elé

POLITIKA
2018 március 13., 15:45
comments 170

A 24.hu írta meg, hogy Matolcsy György jegybankelnök egy kb. 400 millió forint értékű, II. kerületi luxusingatlanban él. A 430 millióért hirdetett, 3 szintes, 500 m2-es ingatlant ráadásul Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám egyik cége, a Magyar Stratégiai Zrt. vette meg, a vásárlásra pedig a Matolcsy unokatestvére, Szemerey Tamás érdekeltségében lévő NHB Növekedési Hitel Bank nyújtott hitelt, a villára bejegyzett jelzálog alapján 280 millió forint értékben.

Erre aztán az egész ellenzék rárepült, a villa előtt tartott sajtótájékoztatót Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja, aki egy szalagot is kifeszített a villa egy része elé:

link Forrás

Szabó Tímea, a Párbeszéd és Szakács László, az MSZP képviselője is odament:

link Forrás

Vágó Gábor, az LMP kecskeméti jelöltje pedig ezt fújta fel a kapu elé:

photo_camera Fotó: Vágó Gábor / Facebook

A Demokratikus Koalíció bejelentette, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Matolcsyval szemben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.