Kövér szerint ahogy nálunk a netadós tüntetést, úgy szervezi Soros a pozsonyi megmozdulásokat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem elképzelhető, hanem biztos - válaszolta Kövér László az EchoTV Napi aktuális című műsorában arra a kérdésre, hogy szerinte igaz-e amit Robert Fico szlovák kormányfő állít: Soros György destabilizálni akarja az országot. 

"Pillanatok alatt megteltek külföldi aktivistákkal a pozsonyi szállodák. Hirtelen előkerültek az előrenyomtatott kitűzök, tehát egy olyan szervezettségről árulkodik mindaz, ami a szlovákiai városok utcái zajlik, amit már mi is megtapasztalhattunk,"

- mondta a házelnök. Szerinte létezik egy forgatókönyv szerint zajló destrukció, ami csak ürügyeket keres:

ha a nem létező internetadó az ürügy Magyarországon, akkor arra próbálnak egy tömeget rászervezni, hogy elégedetlenséget szítson. Ha egy valós tragédia, akkor arra.

Kövér szerint nagy erők mozognak a háttérben: Soros György.

A házelnököt kérdezték a hódmezővásárhelyi választás eredményéről, ami 

meg is lepte és nem is.

Kövér itt is meglátta az összeesküvést: egy jól felépített forgatókönyv bontakozott ki a városban, egy kísérleti terep volt. Szerinte a város mindig is kísérleti terepe volt a polgári erőkkel szembeni baloldali destrukciónak. 

De az eredmény intő jel,

tette hozzá.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.