Kövér szerint ahogy nálunk a netadós tüntetést, úgy szervezi Soros a pozsonyi megmozdulásokat

2018 március 13., kedd 5:08
266

Nem elképzelhető, hanem biztos - válaszolta Kövér László az EchoTV Napi aktuális című műsorában arra a kérdésre, hogy szerinte igaz-e amit Robert Fico szlovák kormányfő állít: Soros György destabilizálni akarja az országot. 

"Pillanatok alatt megteltek külföldi aktivistákkal a pozsonyi szállodák. Hirtelen előkerültek az előrenyomtatott kitűzök, tehát egy olyan szervezettségről árulkodik mindaz, ami a szlovákiai városok utcái zajlik, amit már mi is megtapasztalhattunk,"

- mondta a házelnök. Szerinte létezik egy forgatókönyv szerint zajló destrukció, ami csak ürügyeket keres:

ha a nem létező internetadó az ürügy Magyarországon, akkor arra próbálnak egy tömeget rászervezni, hogy elégedetlenséget szítson. Ha egy valós tragédia, akkor arra.

Kövér szerint nagy erők mozognak a háttérben: Soros György.

A házelnököt kérdezték a hódmezővásárhelyi választás eredményéről, ami 

meg is lepte és nem is.

Kövér itt is meglátta az összeesküvést: egy jól felépített forgatókönyv bontakozott ki a városban, egy kísérleti terep volt. Szerinte a város mindig is kísérleti terepe volt a polgári erőkkel szembeni baloldali destrukciónak. 

De az eredmény intő jel,

tette hozzá.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt