Kövér szerint ahogy nálunk a netadós tüntetést, úgy szervezi Soros a pozsonyi megmozdulásokat

politika
2018 március 13., 05:08
comments 261

Nem elképzelhető, hanem biztos - válaszolta Kövér László az EchoTV Napi aktuális című műsorában arra a kérdésre, hogy szerinte igaz-e amit Robert Fico szlovák kormányfő állít: Soros György destabilizálni akarja az országot. 

"Pillanatok alatt megteltek külföldi aktivistákkal a pozsonyi szállodák. Hirtelen előkerültek az előrenyomtatott kitűzök, tehát egy olyan szervezettségről árulkodik mindaz, ami a szlovákiai városok utcái zajlik, amit már mi is megtapasztalhattunk,"

- mondta a házelnök. Szerinte létezik egy forgatókönyv szerint zajló destrukció, ami csak ürügyeket keres:

ha a nem létező internetadó az ürügy Magyarországon, akkor arra próbálnak egy tömeget rászervezni, hogy elégedetlenséget szítson. Ha egy valós tragédia, akkor arra.

Kövér szerint nagy erők mozognak a háttérben: Soros György.

A házelnököt kérdezték a hódmezővásárhelyi választás eredményéről, ami 

meg is lepte és nem is.

Kövér itt is meglátta az összeesküvést: egy jól felépített forgatókönyv bontakozott ki a városban, egy kísérleti terep volt. Szerinte a város mindig is kísérleti terepe volt a polgári erőkkel szembeni baloldali destrukciónak. 

De az eredmény intő jel,

tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.