Véletlenül egy rottyon lévő félmeztelen férfival reklámozta magát Románia a világ legnagyobb utazási kiállításán

utazás
2018 március 13., 08:50
comments 79

Aki látta Románia hivatalos standját Berlinben, a világ legnagyobb utazási kiállításán a múlt héten, azt nagyon nagy meglepetések nem érhetik Romániában. 

A Romania Insider csekkolta kiváncsiságból a román standot. Azon csak kicsit csodálkoztak, hogy a néptánccsoport nem fért el, mert szűk volt a hely a produkcióhoz. De aztán meglátták azt a plakátot, amin egy félmeztelen férfi láthatóan elég vacakul érzi magát.  

link Forrás

Parádés képválasztás, fel is rakták a falra, aztán valaki szólhatott, hogy talán mégsem jó ez így, ezért oaállítottak egy hangfalat, hogy kitakarja a férfit. Biztosan abban bíztak, hogy egy idő után csak jobban lesz.

A Romania Insider összehasonlította a standot a magyar és a cseh hasonló pavilonnal. A csehektől irigyelték a kávézónak rendezett helyet és a Skoda virtuális valóságos autóját. Tőlünk a 3D szobát és a kürtöskalácsot, amit - mint megjegyzik, Romániában is lehet kapni -, mert a románok semmilyen ételt nem vittek ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.