Véletlenül egy rottyon lévő félmeztelen férfival reklámozta magát Románia a világ legnagyobb utazási kiállításán

Aki látta Románia hivatalos standját Berlinben, a világ legnagyobb utazási kiállításán a múlt héten, azt nagyon nagy meglepetések nem érhetik Romániában. 

A Romania Insider csekkolta kiváncsiságból a román standot. Azon csak kicsit csodálkoztak, hogy a néptánccsoport nem fért el, mert szűk volt a hely a produkcióhoz. De aztán meglátták azt a plakátot, amin egy félmeztelen férfi láthatóan elég vacakul érzi magát.  

Parádés képválasztás, fel is rakták a falra, aztán valaki szólhatott, hogy talán mégsem jó ez így, ezért oaállítottak egy hangfalat, hogy kitakarja a férfit. Biztosan abban bíztak, hogy egy idő után csak jobban lesz.

A Romania Insider összehasonlította a standot a magyar és a cseh hasonló pavilonnal. A csehektől irigyelték a kávézónak rendezett helyet és a Skoda virtuális valóságos autóját. Tőlünk a 3D szobát és a kürtöskalácsot, amit - mint megjegyzik, Romániában is lehet kapni -, mert a románok semmilyen ételt nem vittek ki. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.