A hatóságok szerint Angliában 770 ezer olyan ember élhet, aki nem tud angolul

A brit kormány munkatársa, Sajid Javid egy interjúban elárulta, hogy Angliában kb. 770 ezer olyan ember élhet, aki vagy csak minimálisan, vagy egyáltalán nem tud angolul. Saját magáról is elmondta, hogy ismeri ezt a helyzetet, 6 éves korában ő volt kénytelen tolmácsolni a pakisztáni édesanyjának. A nő egyébként 15 évvel az érkezése után végre elhatározta, hogy megtanul angolul, ami „megváltoztatta az életét”.

Sajid Javid azt ígérte, kiterjesztik az angol nyelv oktatását a bevándorlók között. Mint mondta, a többnyire pakisztáni és bangladesi közösségekben az angolul nem vagy alig beszélők 70 százaléka nő. A brit kormány 50 millió fonttal növeli az integráció erősítésére fordítandó összeget. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.