Orbán Viktor a Kósa-ügyről: „kampánylyukból kampányszél fúj”

POLITIKA
2018 március 14., 16:01
comments 255

Miután az elmúlt évek egyik leggyorsabban eszkalálódó botránya alakult ki Kósa Lajos és a rá 1300 milliárdot bízó csengeri asszony körül, megkérdeztük Orbán Viktor szóvivőjét, hogy megrendült-e a miniszterelnök bizalma a miniszterében. 

Havasi Bertalantól meg is kaptuk a választ:

„A miniszterelnök álláspontja a Kósa Lajost ért támadásokról: kampánylyukból kampányszél fúj.”

Nézd már, melyik magyar miniszterelnök ölelgeti Orendi Mihályt (j) és barátját, Kósa Lajost!
photo_camera Kósa Lajos, Orbán Viktor és Orendi Mihály Fotó: Kósa Lajos/Facebook

Ezen a fenti képen amúgy Kósa Lajos és Orendi Mihály ölelkezik össze a miniszterelnökkel. Ma reggel írtuk meg, hogy a csengeri Sz. Gáborné egyik cégében, az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft.-ben Orendi Mihály, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a Debreceni Sportcentrum visszavonult igazgatója, Kósa Lajos korcsolyaszövetségének ügyvezető igazgatója, Kósa phjongcshangi útitársa minősített többségű befolyást biztosító szavazati joggal rendelkezik.

(A cikk megjelenése után láttam, hogy Havasi szó szerint ugyanezt a választ küldte el egy kisebb rakás médiaterméknek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.