Tiltakozók zavarták meg Kósa Lajos érdi sajtótájékoztatóját

Kósa Lajos Érden tartott sajtótájékoztatót szerda délelőtt a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről. A sajtótájékoztatót kb. fél tucatnyi tiltakozó zavarta meg. "Hol a pénz" - kiabálta be egyikük a tájékoztató kezdetén. A tiltakozók A4-es lapokra nyomtatott feliratokat tartottak fel. "Hol a lóvé Lajos??? Hol van az 1300" - állt a táblákon.

Amikor Kósa Lajos került sorra a tájékoztatón, hogy beszámoljon a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről, egy tiltakozó telefonról bejátszotta az "Nem stróman az édesanyám, mert nem az" című műdalt, amit Kósa Lajos híres mondata ihletett.

Amikor Kósa dokumentumokat említett, egy tiltakozó azt kiabálta be, hogy "közjegyző is hitelesítette?". Amikor pedig megemlített egy hárommilliárdos fejlesztési forrást, egyikük azt kérdezte, "nem 1300 az?".

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.