Tiltakozók zavarták meg Kósa Lajos érdi sajtótájékoztatóját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kósa Lajos Érden tartott sajtótájékoztatót szerda délelőtt a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről. A sajtótájékoztatót kb. fél tucatnyi tiltakozó zavarta meg. "Hol a pénz" - kiabálta be egyikük a tájékoztató kezdetén. A tiltakozók A4-es lapokra nyomtatott feliratokat tartottak fel. "Hol a lóvé Lajos??? Hol van az 1300" - állt a táblákon.

Amikor Kósa Lajos került sorra a tájékoztatón, hogy beszámoljon a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről, egy tiltakozó telefonról bejátszotta az "Nem stróman az édesanyám, mert nem az" című műdalt, amit Kósa Lajos híres mondata ihletett.

Amikor Kósa dokumentumokat említett, egy tiltakozó azt kiabálta be, hogy "közjegyző is hitelesítette?". Amikor pedig megemlített egy hárommilliárdos fejlesztési forrást, egyikük azt kérdezte, "nem 1300 az?".

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.