Tiltakozók zavarták meg Kósa Lajos érdi sajtótájékoztatóját

POLITIKA
2018 március 14., 09:57
comments 128

Kósa Lajos Érden tartott sajtótájékoztatót szerda délelőtt a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről. A sajtótájékoztatót kb. fél tucatnyi tiltakozó zavarta meg. "Hol a pénz" - kiabálta be egyikük a tájékoztató kezdetén. A tiltakozók A4-es lapokra nyomtatott feliratokat tartottak fel. "Hol a lóvé Lajos??? Hol van az 1300" - állt a táblákon.

Amikor Kósa Lajos került sorra a tájékoztatón, hogy beszámoljon a Modern Városok Program érdi fejlesztéseiről, egy tiltakozó telefonról bejátszotta az "Nem stróman az édesanyám, mert nem az" című műdalt, amit Kósa Lajos híres mondata ihletett.

link Forrás

Amikor Kósa dokumentumokat említett, egy tiltakozó azt kiabálta be, hogy "közjegyző is hitelesítette?". Amikor pedig megemlített egy hárommilliárdos fejlesztési forrást, egyikük azt kérdezte, "nem 1300 az?".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.