Lengyel a buli a Bem téren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy lengyel tolmács éppen az 1846-os magyar forradalom és szabadságharcot éltette a hangosbemondóba, amikor tudósítónk, Szily László megérkezett a Bem térre.

Fotó: Szily László / 444

Fél órával a menet hivatalos elindulása előtt egy-kétezren lehetnek jelen, nem kis részük lengyel vendégjátékos, illetve Lungo Drom-os aktivista.

Fotó: Szily László / 444

De a törzsgárda még csak most kezd szivárogni a Margit híd és a Széll Kálmán tér irányából.

Fotó: Szily László / 444

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.