Börtönbe került egy 82 éves férfi, miután rátámadt egy rivális virágboltosra, aki amúgy a fia

2 hónapos börtönre ítéltek egy 82 éves brit virágárust, mert egy 2010-es távoltartási végzést megsértve odament 49 éves fiához és fellökte.

Apa és fia korábban együtt üzemeltették a virágboltjukat egy Belbroughton nevű faluban, és együtt is éltek egy több generáció számára alkalmas, nagy házban. Az évek során azonban megromlott az üzlettársak közötti viszony, és a fiú külön virágboltot indított. Ezen még jobban összevesztek, így jutott a sztori a távoltartási végzésig.

Néhány napja azonban az apa átlépte a fia lakrészét és kertészetét az övétől elválasztó kerítést, elállta a fia útját, amint az talicskával virágokat pakolt, majd meglökte.

A végzés megsértése miatt az apának most 250 fontos bírságot is fizetnie kell a börtönbüntetés mellett. Fia azt mondta, ő nem kívánja, hogy bezárják az apját, csak azt szeretné, ha minden régi lenne. (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.